
Det gikk først opp for meg da jeg drakk mitt 5. glass på bare noen minutter i dag, at jeg faktisk drikker uhorvelig mye melk her i USA! De som skjenner meg godt, vet jeg aldri har drukket særlig mye melk før (er jo allergisk mot det), men her heller jeg på gitt. Det er en laktoseredusert melk, men allikevel.. må nesten være det at melken her i Wisconsin er spesielt god da, for det er den faktisk kjent for. The Milk and Cheese State - Wisconsin.
1 kommentar:
Det hadde vært spennende å finne ut om de behandler melken annerledes enn de gjør her hjemme.
Vi skryter jo alltid hemningsløst av alt som er norsk og som kommer "fra noe som beveger seg for egen maskin biologisk, eller ligger i ro nede i jorda". Les: norsk landbruk i sin helhet.
Jeg sier ikke at norsk landbruk ikke er bra, jevn over så tror jeg dette medfører riktighet, men etter å ha bodd "ute" i flere runder ser jeg på dette som en sannhet med flere modifikasjoner.
Noe av det som hadde vært spennende å vite er om det er forskjell i behandling fra fjøs til bord, i Norge har vi lite "kort-reist" melk da melken behandles for å tåle lange transportetapper, er det samme tilfelle i Wisconsin?
Fortsett å drikk melk, du - så ser vi hvordan det går når du kommer hjem igjen, dersom du da reagerer så får vi se om vi skal undersøke litt hva som er forskjellene.
Legg inn en kommentar