torsdag 19. februar 2009

18th b-day!


Jeg har jo helt glemt å takke for alle gratulasjoner jeg fikk til bursdagen min 12.februar :) Det var veldig koselig av dere å sende hilsener/gaver :):)

Bursdagsfeiringene her gjør de ikke så veldig mye ut av, spesielt ikke 18årsdagen.. det er 16 og 21 som er de store årene.. det var derfor veldig koselig med noen norske hilsener:) Men jeg fikk nå stor bursdagskake, og masse gratulasjoner på skolen:) Det var forresten ingen som trodde at jeg fylte 18år, haha. Her i USA ser de mye eldre ut, spør du meg.. Meen, good for me, for da kan jeg jo komme unna med barnebillett på bussene når jeg kommer tilbake til Norge, ha!

onsdag 18. februar 2009

9.59 pm

Nå er klokken 21.59, og jeg er faktisk i seng alt! Av en eller annen grunn så får jeg aldri lagt meg før rundt 24.00 hver kveld.. men nå har jeg jaggu meg klart å komme meg i seng før den tid.

I morgen har jeg en stor matteprøve, men tror jeg er klar til å ta den. Har også en framføring om "eksem" i Human Anatomy and Physiology klassen min. Jeg er ikke spesielt nervøs for den, må bare fikse litt på power-pointen min før jeg sier natta.

Nå er det forresten bare 4uker til soccer season starter!! Can't wait! På fredag skal jeg dra til The Y ( et stort treningssenter som bl.a. også har en innendørs fotballbane) med noen venner av meg.. neste uke skal for øvrig soccer-jentene spille en kamp mot football-gutta. Det blir morsomt.

Basketballen har jeg måttet sluttet med forresten, grunnet at jeg brakk armen her tidligere i vinter. Tok gipsen av for ca. 2 uker siden, og har gått med brace siden den tid.. legen sier at armen skal være nogenlunde ferdig leget om 2mnd! Too bad at jeg måtte slutte å spille basket altså, for jeg likte det veldig:)

Ellers, så har vertsforeldrene mine kjøpt seg hus i Ripon (de flytter til sommeren), så på lørdag så skal vi dra for å se på huset, SAMT gå på prom dress shopping. Oh yeah baby, det gleder jeg meg til :-D Prom er ikke før til Mai, men her lønner det seg å være raskt ute for å få de beste kjolene :) Pat har sagt at hun skal kjøpe kjolen til meg, "cause I want you to have the nicest dress!" Utrolig snilt! :):)

Vel, nå er det natti-natti.
Later Gator.

Favorite things about America

Dette er fra lunsjbordet onsdag 18. Februar.
Her ser vi blant annet: Kelsey, Brianna, Cherie, Erica, Lauren, Kelsey#2, Tess, Emily.. gode venner:)

Til lunsj spiser jeg som regel wrap med mayo, mozzarella cheese, lettuce, tomatoes, pickles, turkey and pastrami. Fast rutine. Damen som lager den vet alltid hvordan jeg vil ha den :P
Ellers så er det mulig å få masse annen mat også. For eksempel pizza (standard), spagetti, suppe, burgere, pølser, taco, salat, cookies og annet godt, frukt, kylling/biff og ris etc. Noe av maten varierer fra dag til dag :) Dette semesteret har jeg A-lunch (rett etter 4.time), mens 1.semester hadde jeg B-lunch (etter 5.time).
Legg gjerne igjen kommentarer, for jentene vil vite hva dere har å si om dem, haha.




tirsdag 17. februar 2009

Steven.

Steven mente at det var alt for mye pink på siden min. Jeg forandrer derfor fargene litt. ;)
Thanks Stevie.

Videoblogg

Jeg skal prøve å få lagt ut en del videoer fra nå av :) Blir jo med en gang litt mer virkeligere for dere, enn med bare bilder og tekst.

Første filmen er fra en Study Hall time (fritime) på skolen i dag. Cherie og Kelsey ville veldig gjerne lære å snakke norsk. Kelsey finner ut at hun vil være læreren. Hehe.
Check it out: