søndag 5. oktober 2008

Green Bay Packers - live!



Juuuuuuuuuhu! Endelig er dagen her hvor vi skal see the Packers live!

Green Bay Packers er laget alle i Wisconsin heier paa! Jeg kan tippe at alle her har en eller annen form for Packers-utstyr: alt fra smykker, t-skjorter, bukser, caps, tepper til biler, husvogner og mobiler.
Jeg sto opp 08.30, spiste frokost og gikk opp paa badet hvor jeg staret aa krolle haaret mitt.. som ikke fungerte saa bra, for alle krollene forsvant da de ble utsatt for vind. Anyway, jeg saa bra ut da jeg gikk ut av doren i hvert fall. Deretter tok jeg paa meg en Packer jersey, gronne og gule kjeder, stappet kameraet i bukselommen og tok plakaten "Packer fan from Norway" under armen. Ready to rooooooll!




Pat, Jim, Forest, Heidi, meg og Joil (en gutt fra klassen min, som Jim har kjent siden han var guttunge) satt klare og gira i bilen, kl 09.30, paa vei til Green Bay Lambeau Field Atrium.. I dag var vi tilsammen 70 616 mennesker der!! SYKT mange!

Kampen startet 12.00, vi var i Green Bay 11.00, for man maa da ha tid til tailgating forst, eller hva? Tailgating er noe Wisconsin startet lang tid tilbake. Naa gjor nesten alle statene i USA det for fotballkamper. Det er enkelt og greit grilling av polser og bratwurst bak bilene. Veldig artig og koselig.


Etter tailgating, saa var det paa tide aa bevege seg inn mot stadioen. Inne i stadioen motte jeg paa U.S History - laereren min Mr. Coonen, som spilte gitar i et band. Han er en artig fyr. Han hopper praktisk talt rundt i klasserommet, artig fyr.

Det var lett aa finne plassene vaare, for vi hadde nemlig billetter paa 1.rad, Lambaeu Leap (hvor fotballspillerne hopper opp naar de faar touchdown). Selv om the Packers tapte kampen, saa var dette en vill opplevelse:) Og med den beste plakaten paa hele stadioen, saa kom jeg ogsaa paa TV! Hoho, slaa den du.
Etter kampen, dro vi innom den storste skobutikken jeg har vaert bori, for aa kjope sko til Homecoming-kjolen min :)

Naa er jeg trett! I morgen har jeg heldigvis fri fra skolen. Da blir det leksedag + skjaere ut skumle ansikter i gresskarhoder :)




Love,


U, S and A

Caroline