torsdag 4. desember 2008

Florida'08!



Det har begynt aa bli noksaa kaldt her i Wisconsin ja! Masse sno og minusgrader hver dag! Det var derfor meget deilig aa faa reise til Florida i 10 dager!! (20. November - 30. november).

Reiste tidligere fra skolen torsdag 20.november, og kjorte til flyplassen i Milwaukee (ca. 1t unna Winneconne). Flyet gikk direkte til Orlando, Florida. Flyturen tok rundt 3timer. Jeg ble sittende i mellom Heidi og Forest som hadde mauer i rumpa under heeeele turen, saa sove, ipod eller lese en bok var dessverre ikke et alternativ.
Jeg var saaaaa sliten den dagen! Jeg hadde vaert oppe til 04.00 dagen for grunnet daarlig planlegging.. Hadde forst basketballtrening, saa henge med friendsa, og til slutt lekser. Den dagen hadde jeg utrolig mye lekser aa gjore ogsaa + to prover dagen etter. Leksene hold meg oppe til sent ja den kvelden ja :P

Vel, da vi endelig kom frem til hotellet vi skulle bo paa, saa var jeg i sjokk! Dette var ikke et vanlig hotell nei, men en innegjerdet golf resort med de fineste leilighetene og omraader rundt :) And guess what!? Jeg fikk min egen leilighet tenk! Med stue med tv, kjokken, bad, vaskemasking og torketrommel (ja, det var viktig aa faa med!), stort bad, stor seng med diger tv og best av alt... digert boblebad i selve soverommet. haha, det er det rareste jeg har sett, men funka fett. Kunne se paa tv mens man satt der og bobla faktisk :P

Vi bodde i Orlando i 4 dager. De 4 dagene besto av Disney World og billetter til Mickey's Very Merry Christmas Parade og Universal Studios (begge er berg- og dalbaneparker, noe jeg liker godt). De to gjenvaerende dagene saa vi paa hus. Vertsfamilien min skal nemlig flytte, og de ser paa hus i Florida :D GUD, det var det fineste husene jeg har sett i hele mitt liv! Digre, digre, digre, med tusen rom, badebasseng og gjesteleilighet(er). Vi saa paa 7 hus sammen med en dame som kjorte oss rundt til hvert hus, det ene huset vakrere enn det andre. Og vet dere hva? Jeg, Caroline Roesnaes Hagelien fra Norge, har vaert i huset (tatt paa jerseyen hans, sett paa hans private bilder, sittet i sofaen hans etc) til Adam Vinatieri, en meeeget kjent footballspiller her i USA. Tipper det navnet ikke sier dere Nordmenn saa mye, men det er som aa vaere i huset til John Arne Riise eller David Beckham :P Oh yeah baby! Sier kanskje litt om hvor stort og fint det huset egentlig er?

Vel vel, mandagen sa vi ha det til Orlando, og kjorte videre til Tampa Bay-omraadet. Der har vertsfamilien min sin egen leilighet paa en annen golf resort kalt Innisbrook. Jeg trodde ikke ferien kunne bli enda bedre enn den allerede var, men da vi kjorte inn til digre Innisbrook, saa kan jeg med haanden paa hjerte si at jeg var i den syvende himmel, eller no. haha, det stedet var enda finere enn det i Orlando, leilighetene var finere og sengen min var muuuuch bigger! Jim, min vertsfar, golfer masse, og har medlemsskap paa Innisbrook. De hadde alt paa dette stedet: treningsstudio, pcer, 4 kjente golfbaner, tennisbaner etc. Og hvis jeg ville til en av disse stedene, saa kunne jeg bare ringe og bestille en tram (minibuss) som hentet meg, og brakte meg til hvor enn jeg ville gaa. Og dette trengte vi ikke aa betale for gitt.

Ellers saa var vi ute og golfet (og jeg fikk kjort golfbilen tenk. Heidi og jeg jagde fugler, noe som resulterte i kjefting fra nabohuset haha). Vi spilte masse tennis, hilste paa alligatorene som laa ved vannet. Jepp, de laa fritt omkring husene, saa ikke gaa for naerme vannet - dem kan bite! Jeg spiste faktisk alligatorkjott da jeg var der nede! :-D Slaa den du.
Vi dro ogsaa til Busch Gardens som er enda en berg- og dalbanepark kombinert med en liten zoo kind of. Vi hadde fikset billetter til "bak scenen" hvor vi fikk se dem mate tigerene og apene. Det var fett!

Torsdag 27. November, var det Thanksgiving gitt! Kalkun, kalkun, kalkun! Siden vi feiret i Florida, saa spiste vi paa Innisbrook sammen med alle de andre som bodde der. Det var en fantastisk middag.. og gud som jeg ble mett!

Vaeret var deilig i Tampa, men ble ikke mye tid til aa ligge ved badebassenget. Vi var alltid ute og fartet! Fikk dog tatt noen dukkerter innimellom:)

Vi kom hjem til kalde, kalde Wisconsin etter mange timer med forsinkelse i Florida grunnet storm.. Vi kjorte i 40km/t hele veien hjem til Winneconne grunnet maaaasse sno. Bilene forsvant ut i groftekantene foran oss.

Vel, feiren var digg! Naa har jeg masse lekser og prove jeg maa ta igjen gitt :P
Cya! :D