fredag 7. november 2008

CHICAGO '08!

28 kidz, 2 store biler og 4 voksne. Turen til Chicago startet fredag (31.okt) forrige uke hvor alle mottes i Green Bay (30 min unna Winneconne). Det var en utrolig morsom helg med de andre utvekslingsstudentene!

Turen ned til Chicago tok ca 3t og 30min. For vi checket inn paa hotellet, saa dro vi til et stooort kjopesenter. Alle butikker jeg kan dromme om fantes der :P Etter det dro vi til hotellet, fant rommene vaare og gjorde oss klare til Six Flags - en diger berg- og dalbanepark! Jeg endte paa rom med en jente fra Frankrike og en jente fra Belgia. Veldig sote jenter, men kjedelig og irriterende fordi de snakket bare fransk med hverandre hele tiden, noe jeg ikke forsto mye av. hehe.
Six Flags var utrolig artig! Denne fredagen var det jo ogsaa Halloween, saa de som jobbet der hadde kledd seg ut i de styggeste og skumleste kostymene ever!

Richard (fra Norge), Alfonso (fra Spania) og Alex (fra Tyskland) var gutta jeg hang med hele helgen. Skal si vi hadde det morsomt!
Bildet under er fra venstre:
meg, alex, alfonso, richard :)

Lordagen dro vi til et teknisk museum og et akvarium. Akvariumet hadde dessverre stengt av halve bygningen grunnet oppussing, saa det ble veldig kjedelig etter at vi hadde sett de samme fiskene 10 ganger.. Alfonso, Alex og jeg klarte aa misse forste forestilling vi hadde billetter til og kom forsent til den andre forestillingen. Haha, aner ikke hvordan vi klarte det to ganger.

Etter det, gikk vi litt rundt i Chicago City for vi dro tilbake til hotellet hvor vi hadde pizzaparty! :) Haha, skal si deg jeg var glad jeg hadde lukket kofferten min og puttet alt unna for vi dro ut den morgningen, for da jeg kom inn paa hotellrommet mitt, saa hadde alle ungdommene presset seg inn paa rommet mitt haha. Den kvelden var utrolig morsom! Det endte opp med at flere av naborommene vaare klagde paa oss.. men pytt pytt ;)

Sondag var Alex, Alfonso og jeg tidlig oppe for aa gaa til Golden Gym for aa trene. Vi hadde hort det laa rett over veien, men vi gikk i 20 min for vi endelig fant det.. Det treningsstudioet var digert! Vi maatte egentlig vaere 18 for aa trene der, men siden vi sa vi var fra Spania, Tyskland og Norge, saa syntes de vi fortjente aa komme inn :)

Resten av sondagen gikk med til shopping downtown i Chicago. Masse butikker, mennesker og biler. Akkurat som i amerikanske filmer. Masse flotte bygninger! Det fantes til og med en bygning med forskjellige steiner i seg fra forskjellige steder rundt om i verden. Og gjett hva jeg fant! Mur/steinblokk fra Nidarosdomen i Trondheim, Norge! Det var veldig rart.

Etter shopping og etter maaaange bilder, saa var det tid for Sears Tower. Det er den hoyeste skyscraper i nord-amerika. Heisen fra 1. etasje til 96. etasje, tok ca . 30 sek! Den heisen var utrolig kjapp!
Vel, denne helgen var rett og slett awesome! Alle utvekslingsstudentene har sin unike og fantastisk morsomm personlighet. Naa gleder vi oss masse til New York-turen i Desember!! :-D