fredag 15. mai 2009

Søvn, søvn kom til meg!

Om jeg skulker skolen for å få sove litt lenger, sier du? Å neeeei! Jeg er syk tenk. Jeg kan ikke snakke, spise, drikke eller svelge... kan vel sammenlikne følelsen med et dyr som biter deg i halsen hver gang du prøver å svelge; ikke så veldig deilig med andre ord.
Too bad at jeg har både trening, prosjekt jeg må jobbe med og masse annet tull jeg har på planen i dag. Men tror jeg trengte litt ekstra søvn. Står jo opp 05.15 og legger meg rundt 24.00 hver dag.. Ikke spør meg hvorfor, men tiden flyr alt for fort her.

I går spilte vi kamp mot Berlin. Det var en veldig viktig kamp, de er store konkurrenter!! Coach Luis sa at vi bare MÅTTE vinne denne kampen, og han sa at han ville kjøpe iskake til oss denne helgen hvis vi vant. OF COURSE vi måtte vinne kampen da! Høy intensitet første delen av kampen. Etter ca. 20 min så scorte jeg kampens første mål! Hah! Det var digg. Kampen endte med 3-2 til Winneconne, og et gult kort til meg. HAHA, jeg har aaaaaldri hørt om eller sett noen som har fått gult kort her i USA. De spiller hard, men sklitaklinger er visst uakseptabelt.

I morgen har vi tournament i Green Bay (1time unna). Og siden noen av utv.studentene bor i Green Bay, så kommer de for å se på meg spille :) Neste onsdag skal vi til Madison med utv.studentene. Det blir en trist tur i og med at det er siste gangen jeg får se mange av dem! :(

I kveld skal jeg jobbe med prosjekt med Kelsey (human anatomy prosjekt), og henge med Steven. Lørdag har jeg fotball cup og så skal jeg henge med Zach.. Søndag er det kirken hvor vi skal ha en egen sermoni for seniorsene (jeg også, selv om jeg bare er junior her), og så skal jeg henge med Jake og Kelsey etter det. Denne helgen vil, som alle andre helger, gå veldig fort.

NESTE HELG med andre ord........ kommer min Norske Familie!! :-D DET blir rart det!
Men jeg gleder meg til å vise dem alt hva jeg driver med her, la dem møte vennene mine og skolen min etc. Blir spennende:)

Ellers så er jeg halvveis i den tredje Twilight boken. Dere burde lese bøkene!!
Nå må jeg gjøre ferdig et book essay.. som forøvrig var due i dag. Too bad jeg ikke er på skolen da;) men det får jeg vel kjenne på mandagen da jeg har både prøve og lekser å ta igjen haha.

Peace Out.