torsdag 15. januar 2009

Freeeeeezing!

-45 grader Celsius med Wind-Chillen i dag! Not even kidding. Det kaller jeg k-a-l-d-t! Men jeg liker kalde dager, for det betyr fri fra skolen! Rykter går alltid rundt om på skolen før en potensiell snø-/isdag. Ingen som vet med sikkerhet om vi får fri eller ikke. Det er derfor en lettelse å våkne opp 06.00 og høre på radioen at det ikke blir skole den dagen.

Denne dagen har jeg gjort alt for lite lekser, men jeg har da vasket rommet og badet mitt, og ryddet i kjelleren.. etter det så spiste jeg god suppe (med kylling i selvfølgelig, men det kom jo ikke akkurat som en stor bombe). Etter det så dro jeg til Steven som hadde "snøparty". Jeg ble hentet av Jake i son nye bil (en svart Saab som han er veeldig stolt av. Jeg døpte den: Leonora Dorothea Dahl). Jeg fikk vel egentlig ikke lov av Pat å være ute og base i snøen i dag grunnet armen min, men altså.. jeg sitter ikke stille når det er snakk om amerikansk football på isen altså! Men jeg tok det lünt altså;) Kyle, Schapals og jeg var på lag mot Steven, Jake og Carlitos. Domenic kom senere:) Vi hadde det morsomt! Men jeg skal si deg vi var kaaaalde da vi hadde holdt på en stundt altså.
Vi kom oss nå inn igjen og fikk i oss litt Yoohoo (standard sjokoladedrikk) og pizza.. samt litt te.. og gummibjørner.. og sjokolade.. og popcorn.. og... ok, la oss stoppe der :P Deretter ble det Nintendo64, oppfølgt av 2 timers pokerspilling :)

Dagen toppes med en pakke i posten til meg fra Norge :) Som blant annet inneholdt mitt nye, og etterlengtede bankkort! Finally. Jeg har jo levd på $40 (280kr) i nesten 1.mnd nå. Aldri mer putte mobil og kort i samme lomme! Det har vi lært nå.

Har nok en fridag fra skolen i morgen as well. I morgen skal vi hente Marco fra Brazil i Fond Du Lac (30min unna), som skal sove over her fra fredag til søndag :)

Nå er jeg trøttetryne. Sweet Dreams.

Ps! Jeg har lagt inn nye gadgets på høyresiden her. Blant annet en oversikt over større turer jeg er så heldig å få vært med på :)

mandag 12. januar 2009

Badger Basketball Game


I går (søndag), dro jeg sammen med utvekslingsstudentene ned til Madison for å se på The Badger Girls spille en basketballkamp mot Michigan. Jeg digger utvekslingsstudentene, og jeg digger the Badgers, så turen kunne ikke blitt bedre! Vi hadde de beste billettene (egen suite med mat/drikke og toalett), så vi nøt hele kampen fra gode seter. Vi vant, of course;)

Ellers så går det bra her. Denne uken er det meldt -28 grader C (!), så jeg håper veldig på en "isdag" eller "snødag". Jeg har fått satt opp en pult på rommet mitt nå også. Ikke no fancy greier akkurat, men nå slipper jeg i hvert fall å gjøre lekser på senga.

Ang. skole, så fikk vi ny kjemilærer før jul, siden Mrs. Peppler fikk en baby. Da den gamle, sure læreren introduserer seg selv for klassen første dagen, så fikk jeg et bittelite latteranfall. For navnet hans er Mr. Knurr. Vet ikke om det var så veldig morsomt i ettertid, men da jeg satt der, så fikk navnet hans meg til å tenke på han, den gamle, sure mannen, som en tiger som sier knurr, eller en person som sier grr.. haha.

Mr. Knurr ble ikke så godt tatt i mot gitt. Timene hans hang ikke sammen. Vi var vant med Mrs. Peppler's veldige ryddige system, og så kom rotete Mr.Knurr aka militærmannen inn og forvirrer oss alle mann. Han har vært chemistry teacher i sikkert 45 år, han bruker høreapparat, og snakker veldig teknisk. Og siden jeg ikke forsto alt han snakket om i starten, så
spurte jeg selvfølgelig hva de forskjellige ordene han brukte betydde.. han ble bare mer og mer irritert for "you should know that!" Det viste seg at han trodde jeg var fra Amerika, og ikke fra Norge.. Det var først da han måtte signere slik at jeg kunne reise til New York med organisasjonen at det gikk opp for han at jeg var foreign. Haha, etter det så har Mr.Knurr aka Tigergutt vært snill mot meg. Nå svarer han på alle spørsmålene jeg måtte ha :) haha, tulling.

Ellers så er jeg trist nå, for det er en del av utvekslingsstudentene som drar hjem i slutten av Januar. De var bare her for 1/2 år. Blant dem er Marco fra Brazil, som er en av mine beste venner her borte. Forrige uke møtte jeg til og med familien hans fra Brazil. Det var den søteste familien :) Og gjett om de har invitert meg til å bo i huset deres når jeg vil a? hoho

Trøtt. Nighty:)

Ps! I morgen skal jeg ta røntgen av armen igjen.
Pps! Ikke vær redd for å legge igjen kommentarer ;)