fredag 3. april 2009

Rehab next?



Guess what jeg klarte å gjøre for tre dager siden a? .... Brekke to fingre! Believe it or not, men det er sant. Trente inne på tregulvet på onsdag da jeg hoppet opp for å heade ballen.. jeg kom visst i litt for stor fart, for jeg føyk fremover og lander på høyrearmen min, og bendte lille- og ringefingeren min 180 grader bakover! Det første som slo meg var faktisk ikke at det gjorde så vondt, men: "what the hell? not again!!??", for det var jo samme armen som jeg brakk forrige gang (3mnd siden).. Yeah, I know dette begynner jo å bli ridiculous!

Dagen etter dette skjedde, så hadde vi kamp against Wautoma. Coach tapet hånden min (med brace under) slik at jeg ikke hadde noen fingre igjen på hånda. haha, det så ut som en klubbe. Skal si deg at dommerne lurte på hva jeg hadde gjort. Jeg sa at det bare var en gammel skade, for hvis de fikk vite at den var brukket, så ville jeg ikke fått spilt. Hver gang jeg falt, så løp alltid dommeren bort til meg og spurte om jeg var OK. Snille dommer :) Scorte forresten 2 mål. Coach sa at jeg ikke fikk lov til å score mer enn det haha, for "andre må få prøve seg også". haha

Dagen etter kampen så dro jeg til orthoen. Alle der inne kjente meg jo igjen fra alle de gangene jeg var der inne med armen.. de satte på en "halvgips" som er hard på undersiden.. kan kalle det for en splint, men den er laget av gipsmateriale. Nå ser jeg da ut som en krabbe med bare en tommel og en pekefinger til bruk.

Da er jeg visst tilbake å skrive med venstrehånden igjen. I'm super slow.

Tutloo

søndag 29. mars 2009

90th bday and crazy kids!



Jeg spilte ikke hjemmekampen på fredag. Har strukket noe av gastrocnemius musklene (bakdelen av kneet) og quadriceps musklene (forsiden).. (ja, det var Doc Røsnæs Hagelien som latet som hun visste hva hun snakket om, haha). Uansett, har iset og strukket og trent opp kneet denne helgen, for jeg VIL VÆRE KLAR TIL TIRSDAG! Det er killer å sitte på sidelinjen og se på jentene spille, for jeg vil så gjerne spille selv :P Heldigvis så spiller vi bare non-conference games akkurat nå, så de teller ikke såå mye.. Men vi vant på fredag da:) 3-0, det er bra! Har tre kamper denne uken: Tirsdag, torsdag og fredag. I know, det er mye! :)
Etter kampen, så tok coach oss med til et pizzasted her i Winneconne, hvor vi spiste og koste oss:) Han spanderte.

På lørdag så dro zach og jeg til appleton for å kjøpe no baseballutstyr til han, og se på prom tuxedos. Etter dette, så dro jeg videre til steven's betemors 90th birthday party! Hele familien til Steven er jo Filipinos, den koseligste familien jeg noen gang har møtt! Kom familie fra L.A, Chicago og hele veien fra the Philippines. Og gjett hvor mye mat det var der a! Man vet å ikke spise før man kommer til familien Loria's fester, for der får man nok å spise for å si den sånn. Du kommer heller ikke unna med to runder med mat, nei, her snakker vi om 6-10 ganger! Tuller ikke. Cherie, Dan, Ethan og jeg holdt telling på hvor mange ganger de spurte oss om vi ville ha mer, eller bare kom med ny mat til oss. Etter en veldig morsom og koselig bursdag, så dro Steven, Lena, Stephanie, Cherie og jeg til Appleton. Guess what? Vi kom opp med denne briljante ideen om at vi kunne snike oss inn til et hotell og prøve ut bassenget!! HAHA, vi spaserte inn til et fint hotell, sa hei til lobby-folka, og latet rett og slett som at vi bodde der.. Vi var vel i badebassenget i rundt 1.time, før en av lobby-folka tittet inn haha! Vi latet selvfølgelig som ingenting. No harm done.
Etter et forfriskende bad, så ble Lena og Cherie med meg hjem.. vi så på filmen Role Models (morsom film!), spiste cheetos og kjeks med kyllingsmak på.

I dag (søndag), så har jeg vært i kirken og så skal jeg starte å legge frem klær som mine norske foreldre kan ta med seg hjem når de kommer 23.mai!! Gleder meg masse, masse til de kommer!! Både Mamma, John, Christine, Carl-Erik og Farmor skal være her i 16 dager:)
Da skal de få se alt jeg driver med her, og så kommer de nok til å bli så overbevist om hvor bra det er her, at de bestemmer seg for å flytte hit de også :-D det er planen. Jobber fortsatt med detaljene ;)