søndag 12. oktober 2008

Homecoming Dance :)


Endelig Homecoming Dance!


Dagen startet med at jeg sto opp 0815. Ja, jeg vet det var lordag, men jeg hadde masse lekser aa gjore + at jeg ville ha gooooood tid til alt jeg maatte fikse den dagen. :)

Saa jeg sto opp, gjorde litt lekser, snakket med my norwegian brother paa tlf, dusjet, spiste frokost.. og saa var plutselig kl. blitt 11.15. Sarah kom og hentet meg, saa kjorte vi hjem til henne, der motte jeg hele familien hennes. Veldig koselig. Jeg ble spurt ut om alt om Norge. Og jeg tipper de fortsatt er i sjokk etter at jeg sa at vi maa betale 70kr for en hamburgermeny paa McDonalds, haha.

Uansett, Sarah og jeg ble hentet av Shawna og Lauren... og saa bar det avsted til WalMart! Nei, vi skulle ikke shoppe, vi skulle fikse neglene vaare i en butikk inne i WalMart :) Vi gikk alle ut der i fra med vakre, nye og.. fake negler. Haha, de ser meget ekte ut da:)

Etter fiksing av negler, saa maatte vi ha noen smaating til haaret, saa da var det greit aa vaere paa WalMart - som har ALT! Da vi kom til kassen, saa hadde vi alle veeeeldig problemer med aa faa ut penger og kort fra lommebokene vaare. Haha, ingen av oss var vant med litt lange negler. Det endte med at han som sto bak kassen (en handsome negergutt), maatte hjelpe oss med aa faa det ut;) Jeg tror kanskje jeg hadde klart aa faa ut kortet mitt fra lommeboken, men HEY, heller hjelp fra den gutten altsaa ;)

Jeg fikset deretter haaret mitt hos Sarah. Masse kroller... som dessverre gikk veldig fort ut, men pytt pytt..

Jeg dro deretter hjem, tok paa meg kjolen. Jake, min Homecoming Date, hentet meg kl. 18.15. Han ga meg corsage til aa ha paa haandledet og jeg ga han en til aa ha paa brystet. Og siden jeg aldri har satt pa en corsage paa noen for, saa stappet jeg like saa greit hele blomsten i brystlommen hans.. Haha, da kom Pat lopene og sa at det var heeeeelt feil. Den skal festes paa brystkassen med en naal. "Ok, den er grei" sier jeg.. og stikker like saa greit gutten i brystet med naalen. Hehe.

Saa tok vi bilder hos meg, hos Jake, hos Megan, hos Nick og saa kunne vi endelig dra for aa spise :) Vi var fire par som dro sammen + en jente uten date. Vi spiste paa et sted som laa paa vannet, veldig koselig der:)

Og mens jeg sitter der stappfull fra middagen, saa kommer servitoren med en stor kake til meg med digert stjerneskudd i, og saa begynner alle sammen aa synge bursdagssangen for meg. Haha, jeg skjonte ingenting! Vel, de sa jeg fortjente det siden dette var min forste Homecoming :) Er ikke det sott av dem saa vet ikke jeg :)
(Bildet er fra da jeg faar kaken)

Etter middag, saa klarte alle sammen merkelig nok aa kjore bort fra hverandre. Jake og jeg endte opp paa en skateboardbane hvor alle "gangsterbarna" hang.. Vi gikk like saa greit ut av bilen og inn i skateparken. Og ja, med kjole og hoyhelte sko. HAHA, det var saa sykt artig aa se uttrykket paa ungdommene da vi kom pluselig sto midt i aapningen til parken.

Vi dro til dansen 21.00. Jeg var nr. 222 som var der :) Det var fullt med ungdommer der inne :) Vel, resten av kvelden besto jo av dansing:) Og kl. 22.00 var det tid for kroning av konge og dronning. Collin og Megan (de vi spiste middag med) ble konge og dronning :) veldig sote.

Resten av kvelden besto av mer dansing. Dansing. Dansing. Dansing. Luft? Nei, trokke det. Dansing. Dansing. MEEGET vondt i fottene. Dansing. Dansing. Dansing. Av med hoyhelte sko. Dansing. Dansing... og saa sluttet dansen 00.00.

Etter dansen saa satte jeg paa med Steven og Dominic hjem. Vi skulle alle til Steven (naboen min). Plutselig sier Steven og Dominic at jeg matte skifte til noe mer komfertabelt. Men jeg sier det er greit, jeg kan bare ha paa meg kjolen:) Men neida, det ender med at dem tvinger meg ut av bilen. Jeg staar naa i innkjorselen til huset mitt. Saa snur Steven bilen slik at lysene fra bilen lyser opp bakken paa innkjorselen......... Og saa ser jeg det soteste ever! Paa bakken staar det med kritt: "We love Nowegian Girls. Seniors'09". Seniorsene hadde skrevet i noen andre sine innkjorsler ogsaa, men det var SAA SOTT :-D Det var altsaa grunnen til at de ville ha meg ut av bilen :)

Vi var rundt 12stk hos Steven... Og alle var utrolig slitne.. Jeg la meg 03.30 den natten.. og matte staa opp igjen 08.30 neste dag for aa gaa til kirken.. Naa er kl. 00.14 sondag kveld/natt, og jeg er sliiiiiiiten.

Homecoming weekend + dance var awesome!!
:-D

Homecoming Week!

Uken som var, var utrolig morsom! Homecoming Week med masse dress-up dager, dekorasjoner av gangene, pep-rally i gymsalen, og til slutt, men ikke minst: homecoming-dansen paa lordag :-)

Okei, la meg starte med tirsdag (mandag 5.okt hadde vi fri):
- I dag var det Fairy Tale Day. Det vil si at alle senior-jentene tok paa seg promkjolene sine (se min venninne Amy, bildet til hoyre), og resten av oss kler oss ut som engler/alver etc. Jeg kledde meg ut som engel.

Onsdag 7.okt:
- Class Color. Alle som er juniors maatte ha paa seg svart t-skjorte, seniors: hvit, sophomores: gronn og freshmen: blaa.
- Powderpuff! Paa kvelden var det tid for Powderpuff! Da kler guttene seg ut i stygge/rare klaer og spiller volleyball (siden det er en jentesport her), og etter det spiller jentene amerikansk fotball ute paa den store fotballbanen. Det var utrolig artig! Vi som er juniors, bestilte t-skjorter (ja, her bestiller man t-skjorter til en hver anledninger) Se bildet!
For kampen begynte, saa ropte dem opp i hoytalerne hvem som var hvem paa banen.. og da dem skulle rope opp meg, saa ble det slik:
"And then number 19: Caroline Ha-a-a... The foreign girl!!" Jepp, dem har veldig problemer med aa si etternavnet mitt her.. og mellomnavnet Roesnaes tror jeg dem ikke gidder aa prove paa en gang ;)

Senior-jentene sa de var veldig klare for aa knuse oss, men der tok de feil gitt... for det var vi som vant! :-D Hadde jeg forresten peiling paa hva jeg gjorde ute paa fotballbanen med en fotball som plutselig ble stappet inn i henda paa meg? Nope, tror ikke det.. Saa det startet, fra min side, veldig daarlig... Hehe, men jeg forbedret litt meg etterhvert altsaa.

- Etter en deilig seier, saa bar det heimat til.... MOR?? nei, dessverre ikke for om 1. aar gitt. :)Denne gangen var det leksene som ventet paa meg.. igjen.

Torsdag 8.okt:
- Jersey Day. I dag skulle vi ha paa oss en jersey (f.eks. fotballtroye eller basketballtroye etc). Jeg tok paa meg Aaskollen-troya mi <3>

Fredag 9.okt:
- Spirit Day! I dag maatte vi ha paa oss masse Winneconne Wolves-utstyr. Jeg hadde bestilt Homecoming t-skjorten (jepp, enda en t-skjorte for en spesiell anledning) som var svart.
- Siste timen paa skolen i dag, gikk vi til gymsalen for Pep-rallyen. Da skriker alle av full hals, ser paa cheerleaderne danse, og gjor artige spill.
-Paa ettermiddagen, var det homecoming parade. I paraden har alle trinnene i high school sin egen, hjemmelagde flaate/bil, Homecoming court sitter i aapne biler og vinker til alle i Winneconne, bandet spiller musikk og best av alt: Utvekslingsstudentene faar sin egen truck aa sitte i :) :) Hoho!
- Etter paraden var selve fotballkampen hvor alle i hele Winneconne saa paa tror jeg :) Dessverre tapte vi den kampen, men pytt heller.. vi hadde det koselig :)

Midt i kampen, saa dro Heidi (vertssosteren min) meg med bort til alle vennene hennes i Middle School. Haha, de flokket seg rundt meg og spurte 10000 sporsmaal.. og mens jeg staar det og prater om flotte Norge, saa kommer det en gutt i 7.klasse bort til meg aa slenger meg i bakken gitt. Haha, trodde jeg skulle do av sjokk.

- Etter kampen, saa dro Steven, Jake, Megan, Colin, Kyle, Sarah, Dominic og jeg til Oshkosh for aa bowle! Haha, det var sykt artig. Det var hoy musikk, discolys og pizza, og alle i bowlinghallen danset. Bidet: Jake, meg og Kyle.

Lordag 10.okt:
- Homecoming Dance. Denne dagen skriver jeg om i et eget innlegg :)