lørdag 9. mai 2009

A Night On The Town - PROM'09!





Denne helgen var fantastisk!!

Siden jeg hadde både fotballkamp på fredag OG fotballturnering på lørdagen, så møtte jeg fikse neglene mine og slikt på torsdage alt. Krysset bare fingrene for at jeg ikke ville brekke eller chippe neglene under fotballkampene ;P Uansett, etter fotballtreningen på torsdag, så dro jeg til Neenah sammen med Mikie, Gaby og Cortney. Vi fikk oss først en manikyr hos en prof neglesalong, og deretter dro vi til Walmart for å kjøpe puppetape :P ja, du hørte riktig. Vi avsluttet jentekvelden med en tur til Arbys.

Fredagen spilte vi kamp. Vi vant 2-1. Jeg scorte vinnermålet B-) Vi spilte faktisk meget dårlig den dagen, så det var deilig å få det siste målet der. Neglene var fortsatt på plass etter kampen, men underkjeven min hadde fått seg en smell at jeg ikke klarte å åpne munnen en gang... Great, skal jeg komme til prom med et hovent ansikt liksom? Jeg iste hele kvelden, og også mellom kampene på lørdagen, så det ble heldigvis ikke no tomattryne på meg allikevel!! Vi kind of tapte begge kampene på lørdagen.. haha, tankene våre var nok helt andre steder enn in the game.

Jeg hadde hårtime kl. 15.00. Damen som fikset håret mitt er utrolig søt! hun til og med hadde åpent lenger for meg. Jeg ble veeeldig fornøyd med frisyren hun gav meg!
Da jeg kom hjem var klokken litt over 16.00.. Jeg sminket meg og stelte meg sammen med Heidi, og så endelig skulle jeg få på meg kjolen! DRØMMEKJOLEN! iik, bare forberedelsene var jo nesten det beste med hele prom :P

Jeg var i en limo med 22 andre. Daten min var Zach :) Og siden Zach ble valgt til Prom Court (har fortalt hva det er før, men det er altså en gruppe med elever som de andre elevene på skolen har stemt på. Og ut i fra den gruppen med elever som har blitt stemt på, så velges kongen og dronningen.. Det å komme på Prom Court er STORT)..og siden Zach var min date så kom jeg også på court. haha :)
Mange juniors tok bilder på et art museum i Oshkosh, for de har en veldig fin hage. Det ble tatt masse fine bilder :) Har lagt ut noen bilder på facebook. Etter en stund så var det tid for å stige inn i vår Escalade Limo!! JUHU og HEI så moro det var å kjøre limo a gitt!! :-D Med musikken på fullt, champagneglass i hånden(zero of course.. drikkealderen her i USA er jo 21 om jeg får minne dere på), privat sjåfør i forsetet, og masse synging av 22 ungdommer, gjorde Limo-turen til en uforglemmenlig opplevelse ;)
Vi spiste på en veeldig fin italiesk restaurant i Appleton. Husker ikke helt navnet på den, men skal jeg ble overrasket da jeg kom inn.. ungdommen her pleier ikke akkurat å velge de fine stedene å spise, så føltes litt ut som å være ui Europe igjen gitt. Etter en deilig middag (som daten min betalte for forresten) så bare det videre i limoen. Klokken nærmet seg 22.00, og det var da alle court-medlemmene skulle gå "The Grand March" opp dansegulvet og så kåre kongen og dronningen. Vi kom 22.05, men de kunne ikke akkurat begynne uten oss, fordi nesten halve court-medlemmene var i sammme limo som Zach og meg :P
Kåringen gikk bra:) Folk hadde til og med vedda på om Zach og jeg kom til å vinne, eller om Tess og Ben kom til å vinne.. Alle sa det sto mellom oss to, noe som var litt morsomt å høre.. Tess og Ben vant, noe de fortjente 100%. Tess er verdens søsteste jente, no doubt about that! :)
Etter the cournation var over, så fikk alle court-medlemmene et banner hvor det sto "Prom Court 2009". Resten av kvelden danset vi. Skal si det ble hot med den digre kjolen, men jeg nøt hver eneste sekund!:)

Etter dansen så var vi klare for "After Prom". Zach og jeg dro til litt forskjellige mennesker egentlig, men endte opp hos en som heter Brandon (football kameraten til zach).. vi så på film etc til klokken ble 08.00 på morgningen, så sov vi i en knapp time, før mange av oss måtte dra hjem grunnet morsdagfrokost/lunch. Det var killer, jeg var såå trøtt! Heldigvis så var Emily sammen med meg, så vi var trøtte together. Da jeg kom hjem så la jeg meg.. og så våknet jeg neste morgen (mandag) kl. 06.30 - klar for skole! Da hadde jeg sovet i 13 timer, men det føltes ut som at jeg trengte at least 5 timer mer søvn!!!

Overall så hadde jeg en fantastisk prom-opplevelse! Kunne aldri ha opplevd det samme i Norge. Kjolen fikk jeg forresten av Pat og Jim! I know, det er gale! Og jeg er veldig heldig :):):) hihi.

luv ya

søndag 3. mai 2009

Gratulerer så mye med konfirmasjonen, Julie Elders!

I dag, 3.mai, skulle jeg ønske jeg var i Norge slik at jeg kunne ha fått feiret Julie Elders' konfirmasjon. Hun fikk Løkendrakten av foreldrene sine, og jeg kan vedde på at den er utrolig fin på henne!!

Julie og jeg er som to søstre; har kjent hveradre siden vi var bittesmå, og finner alltid på mye tull og tøys. Aldersforskjellen på tre år har aldri stoppet oss fra å være to små erter sammen :) Og selv om vi bor litt langt unna hverandre, så treffes vi jevnt og trutt. Er utrolig glad i denne jenta!

GRATULERER SÅ MYE MED KONF.DAGEN, OG SEES SNAAAART IGJEN, JULIE! :-D <333

The New Beach Boys


Forrige helg så hadde vi Talent Show her i lille Winneconne. Dan og Steven, som de to musikalske fuglene de er, meldte seg selvfølgelig på. Førstepremien var $500 (rundt 3200kr). Showet bestod alt fra crappy 14åringer som prøvde å danse hiphop, mange forskjellige sangere i alle varianter, apekomiker, baton girls, piano, gitar, og så til slutt Dan og Steven. Linken til deres opptreden poster jeg under :)

Back to Apemannen. Dere har no idea hvor sjokkerte alle var da han tok scenen! Showet var jo først og fremst beregnet for barn og unge, men så melder han seg på (rundt 50år).. han begynner showet sitt med å fortelle at bamseapen han hadde med: "he poops.. a lot, and after that he likes to throw his poop at other people"... OK, han er doomed!! Man starter ikke komikershowet sitt på den måten, vet du, hvis man ikke er en supergod og kjent komiker som man vet leverer bra hver gang. Han fortsetter med å komme seksuelle jokes om apen sin.. og ENDER det hele med en seksuell joke om KONEN TIL SJEFEN SIN, som også forøvrig var der! HAHA, DA har du gjort det da! Til vanlig så jobber han med å kjøre skolebuss, og når du er på et lokalt talentshow i en town som inneholder bare 2000 innbyggere, så kommer du ikke med vitser om kona til sjefen din altså. Så gjett hva sjefen gjorde a? Han gikk opp på scenen og sa at han måtte stoppe med showet sitt. Now THAT'S what I call entertainment! :-D

Men vi er ikke ferdige folkens, det er mer! For å stemme på deltakerne, så måtte vi putte penger på den vi ville vinne.. og mens folka talte pengene, så tror du ikke Apemannen kom opp på scenen igjen a? Folk var så flaue at de bare så ned i gulvet da han kom med sin siste og dårlig vits. Han var bua ned. haha.

Uansett, back to The New Beach Boys.. Dan og Steven vant overlegent. Og her er dere så heldige at dere får se hele showet deres på youtube.
Steven spiller piano i starten (han med svart hår), og han beatboxer og spiller gitar as well..
Dan synger hele veien, spiller litt piano og spiller på sin søte, lille ukulele.

Enjoy: DAN AND STEVEN

....