fredag 27. mars 2009

Go get'EM !






Jeg våknet i går og følte meg veldig dårlig.. hadde vært så deilig å bli liggende i sengen, men kom meg nå opp og dro til skolen med sickpillene mine. Første timen hadde jeg Human Anatomy hvor jeg dissected et saueøye. Haha, det var fett!

Etter skolen så skiftet fotballjentene fort til kamputstyr, og så bar det til Titan Stadium i Oshkosh med den gule bussen :) Jeg må ha på en håndledd brace når jeg spiller fotball, men ikke nok med det... den må være dekket av mykt materiale slik at jeg ikke skal skade noen hvis jeg slår til folk med den, haha! Armen min så ut som den verste klubben. Andre omgang, så vridde jeg kneet mitt, så jeg måtte gå ut av kampen, men kom inn igjen etter noen minutter. I dag så våknet jeg kl. 5.00 av at kneet mitt gjorde så vondt når jeg snudde meg i søvne, at jeg måtte gå ned å legge is på det.. Jeg begynner å bli rimelig lei av alle skadene jeg påfører meg alså!! Aaarg.. I dag har vi hjemmekamp, og hjemmekamper betyr: mange folk som vil se på. Håper kneet blir bedre i løpet av dagen..!

onsdag 25. mars 2009

World's Toughest Bulls Broncs Show'09



Howdy Good Folks!

Lørdagen som var, så dro jeg til Green Bay sammen med familien. Vi spiste på Lambeau Field (Packer's Stadium). Etter en god og stor middag, så bar det videre til Rodeo Show i samme by :):) Haha, dette er noe jeg aldri har vært med på før. Det var utrolig fett! Jeg har bestemt meg for at jeg skal gifte meg med en cowboy når jeg blir stor.. eller en idianer. Ja, tror det må bli en indianer. Rett og slett fordi de er veldig interessante mennesker. Jeg vet ikke hvorfor, men de gjør meg nysgjerrige.

Showet startet med at The National Guard kom ut med et diger Amerikansk flagg som dekket halve banen, deretter sang vi the National Song, og så kom cowboyene ut. De ble delt inn i to lag. Første delen av showet/konkurransen så brukte de hestene, og siste delen av showet så brukte de oksene. Da oksene var brukt, så måtte mennene ute på banen ofte klatre opp på sidene grunnet at oksene ofte startet å jage dem. haha, litt av et syn.
Jeg fikk til og med sitte på en okse (neeeei, folks.. jeg var ikke en del av showet)! Og jeg møtte Rodeo Princess 2009, oh yeah!

Vi kom hjem rundt midnatt den kvelden. Søndagen var det kirketid igjen. Etter kirken, så dro jeg til The Outlet mall i Oshkosh med Pat, Heidi og vennen hennes. Jeg kjøpte meg tre nye par sko (inkludert innendørs soccer shoes) + to par fotballsokker.

På mandag så fikk vi fotballdraktene våre! Jeg prøvde å ta #12 (det nummeret jeg alltid er), men det var en annen jente som hadde det dessverre.. men det er greit, jeg tok i stedet #18. Bra nummer det også :) Jeg digger draktene (fikk en helt hvit og en i skolefargen vår: burgunderrød, sokker og warm-ups).

I dag på trening så øvde jeg på frispark.. for det er jeg som skal ta dem fra nå av. haha. I dag har halsen min vært helt forferdelig... kan nesten ikke prate, så tenkte jeg kunne droppe skolen i dag, men hvis man dropper skolen her, så kan man heller ikke komme på trening.. og hvis man ikke kommer på trening, så må man stå over 1kamp.. og jeg vil da ikke ofre kampen min for en sår hals? nah, I don't think so. Så da ble det heller å drasse med seg en "sickbag" på skolen i dag, med kleenex og vannflaske.

Ønsk meg lykke til på kampen i morgen! Håper jeg ikke blir sykere nå da :P

Hasta la vista!
C