onsdag 22. oktober 2008

Halloween i Winneconne


I USA feirer man Halloween - punktum. Pat, vertsmoren min, har til og med egne Halloween-klaer! Da snakker jeg om div gensere med hekser/svarte katter/gresskar/spokelser paa, bukser med orange frynser, t-skjorter i Halloween-farger og til og med en ytterjakke med Halloween-farger og monstre paa! Dessuten saa har vi byttet ut hele kjokkenserviset med Halloween-tallerkener, glass og spisebrikker.
Forrige helg hadde vi Halloween Bash paa skolen. Da dekorerte vi alle gangene paa skolen, slik at det saa skummelt ut der, og saa kom saa og si hele Winneconne for aa sjekke det ut og gjore aktiviteter. Pengene gikk til Student Council (oi, det har jeg glemt aa si. Jeg er med i S.C naa. Det vil si elevraadet) og til en eller annen organisasjon for mennesker med daarligere okonomi.
Lordagen dekorerte jeg skolen, paa kvelden dro jeg med vertsfamilien min til en familiebursdag (hvor jeg fikk sett de ordentlige Packers-spillerne!!! De bodde paa hotellet vi spiste paa), etter bursdagen, saa dro jeg direkte til Kelsey.. hennes familie hadde "oktoberfest". Jeg sov over hos henne, og dagen etter dro jeg til kirken (sondag vet du), lunsj med kirkefolka og saa ventet selveste Halloween Bashen. Da kledde jeg meg ut som en stuepike og var sjef over "Scooter Race" (kremt, jeg prooovde aa vaere skummel paa det bildet, men det fungerte daarlig. Jeg ser jo dopa ut paa det bildet. Haha). Jauda. Etter Halloween Bashen, saa dro jeg til Steven.

Nok en uke/helg har flydd forbi. Ukene her gaar jo ti ganger kjappere enn i Norge gitt.

Ellers saa gaar det bra paa skolen. Har A i alle fag, men naa jobber jeg mye med leksene ogsaa. :) Steven synes jeg jobber for mye med skolen (pff, det kan han si som tar collegefag i tilegg til skolen), saa han "kidnappet" meg i gaar og saa drakk vi kaffe i Oshkosh samt solgte alle sjokoladeeskene for Student Council:)

Nei, naa vil jeg gjore "Extra Credit" oppgaven min i Chemistry. See yah!

Daniel Tosh and Taco Bell


For akkurat 1 uke siden, dro jeg til Oshkosh Universitet sammen med Megan, Kyle, Chelsea, Nick, Jake, Rachel og Derek, for aa faa oppleve selveste Daniel Tosh live! Kremt... nei, jeg visste ikke hvem han var jeg heller, for akkurat den dagen.. men han skulle naa visstnok vaere en veldig kjent (og hot) komiker da;)

Jeg ble hentet hjemme av Derek og Kyle, som definitivt har verdens beste partybil (men dem kjorer pent altsaa, mamma!). Haha, masse musikk. Liker spesielt Kyle sin spanske musikksmak. Han var utvekslingsstudent i Spania i fjor, saa der musikken kommer fra. Vi kom oss naa til Oshkosh da, og fant plassene vaare i den store gymsalen. Showet startet med en annnen, ikke saa kjent, komiker. HAHA, han var ikke morsom i det hele tatt! Den eneste grunnen til at vi lo var naar vi lo av han. Endelig kom Tosh ut. Han derimot var hilarious!
Midt under showet, saa fikk vi totalt latteranfall! Stolen, til en dame som satt noen rader foran oss, kollapset og damen falt i gulvet med et dunk! Og selvfolgelig var jo hele salen stille akkurat da dette skjedde.. haha, vi lo saa godt.
Etter et fantastisk morsomt show, saa klarte vi aa komme forst i koen for aa bli tatt bildet sammen med Daniel Tosh! Juhu.

Etter Daniel Tosh saa bar det videre til Taco Bell (Standard spisested etter kl. 22.00).