søndag 1. mars 2009

Gi og ta

OK dette er greia: jeg føler at jeg skriver til meg selv. Ikke at jeg har noe i mot å skrive til meg selv, men når jeg vet at jeg skriver alt dette fordi dere vil vite hvordan jeg har det, og fordi det faktisk tar litt tid å drive med dette, så synes jeg da det er rettferdig at dere også legger igjen noen få hilsener. Gi og ta, right? Jeg vet at dere leser bloggen min, for telleren går, men jeg hører aldri noe fra noen av dere (et lite unntak fra noen få kommentarer).

Da gleder jeg meg til å logge meg inn her i morgen og lese alle de flotte kommentarene jeg har fått! yeah? :-D

Cya

Winterfest'09




Jeg gidder ikke å skrive så mye fra denne dagen, siden det er to uker siden..
Winterfest er nesten akkurat det samme som homecoming, hvor vi har hele uken med dress-up days, pep rally på fredag før en kamp (denne gangen en basketballkamp). Og som ved homecoming, så blir det kronet en konge og en dronning. Alle elevene på skolen stemmer på 3 personer fra hvert klasstrinn som skal komme på noe som heter "court". Court er den gruppen med elever som kan bli king and queen. Guess what? Folk stemte på meg, så jeg kom på court, haha! men nå er det bare seniorsene som kan bli king and queen da, og jeg er junior :)

Uansett, dere har kanskje sett at jeg hadde to dater den kvelden? Ja, det er riktig. Det som skjedde var at jeg spurte Steven om han ville gå til dansne med meg (for denne gangen var det jentene som skulle spørre guttene), men så fant jeg ut at jeg var på court, og man må gå med en fra samme klassetrinn som deg... og steven er jo senior, så derfor hadde jeg to dater.. court daten min var zach :)

Under pep rally (hele skolen i gymsalen), så måtte alle court medlemmene stå i midten av gymsalen slik at hele skolen fikk sett oss. Dette måtte vi også gjøre på selve dansen... kongen og dronningen ble kronet, og så ble det tatt masse bilder. Dette er en veldig honorable ting å være med på.

Vel, dett var dett.