søndag 12. april 2009

Spring Break'09





10 dager i sunny Florida skal jeg si var etterlengtet etter denne lange og ikke minst kalde vinteren her i Wisconsin. Hele familien + Emily Schulz (en venninne av meg) satt klare som små knopper; ready for noen lange og solrike dager!

Vi startet i Orlando med 32 varmegrader! I Orlando så besøkte vi NASA - John F. Kennedy Space Center og Disney World. Tro det eller ei, men vi brukte 14 timer i Disney World, og det bare på 1dag! 14timer!!! Skal si deg vi var utmattet da vi kom hjem. Pat hadde reservert middag i slottet med Cinderella! Det var utrolig morsomt, for det er en ting som man må bestille mange måneder i forveien. Vi var 4 hele dager i Orlando. Den 5. dagen så kjørte vi til Tampa. And guess what? Det var tornado warning den dagen!! Skal si det var litt skremmende, men også spennende.. nesten alle kanalene hadde værmeldinger/nyheter på, og ute så var det store høytalere som fortalte oss hvordan været så an etc. Det blåste noe inni granskauen og regnet hølja ned.. men vi kjørte heldigvis mot Tampa, hvor det ikke var så mye regn etc.. oh and by the way: no tornado! Ble bare en litt større storm;)

Vi hentet familien til Emily på flyplassen i Tampa og kjørte sammen til Innisbrook (en veldig fin Golf resort som blir brukt veldig ofte til tournamenter etc).

Vi dro til Busch Gardens (zoo/berg- og dalbanepark) og Clearwater Beach (loved it!!) + pool og soling. Vi gjorde faktisk noe hver dag, men akkurat nå er jeg for trøtt til å skrive noe om de små morsomme detaljene, haha beklager. Vi hadde det nå i hvert fall utrolig deilig, og jeg fikk faktisk litt farge! Det kan man se nå som jeg har tatt av gipsen, for jeg har en meeeeget hvit hånd, og resten av armen er brun. (å, ja! Jeg tok av gipsen i går. Fingrene mine er veldig blåe, og jeg kan ikke bøye dem at all! merkelig, merkelig følelse.. akkurat som jeg har glemt hvordan jeg gjør det + at det gjør vondt da. ute fra soccer 2more weeks..)

Nå er det bare 3 uker til Prom!! jeg prøvde kjolen min igjen i dag. I luv it!
Zach kommer hjem fra Mexico i dag (håper han ikke veldig mye brunere enn meg), så vi skal vel på tux shopping om ikke så lenge. Vi skal også bestille en CCadillac Limo! gleeeeder meeeeg!

Time for me to hit the dream highway.
shut 'er down.
3... 2... 1... Zzzz