torsdag 26. februar 2009

Soccer

3 uker til fotballsesongen starter! Pat har lurt litt på hvorfor jeg har trasket rundt i huset med fotballskoene mine på i det siste. haha.. Jeg kan ikke veeeeeeeeeente lenger!
Siden jeg har hatt en brukket arm de to siste mnd, så har jeg ikke fått spilt innendørs fotball eller basketball i det hele tatt. Jeg har for lengst vippet over stadigene: "rastløs", "hoppe-sprette-sjo-og-hei", "overrastløs"og "løpe-ute-i-snøstorm-bare-fordi".... ja, den snøstormdagen var søren meg kald også!

I'm ready to kick some butt!

Liker dere det nye designet, eller burde jeg gå tilbake til slik det var før?

Sweatpants Day....


Nesten alle på Winneconne High har min én "joggebukse-dag". Ikke jeg. Jeg føler meg litt for comfy til å bruke det på skolen.. Men i dag tok jeg jaggu motet til meg, og bestemte meg for å ha min aller første Sweatpants Day! Jeg våknet 05.45 (ja, jeg liker å stå opp tidlig, for da slipper jeg å stresse + at tidlig på morgningen er den beste tiden på døgnet), tok en deilig dusj, gjorde ferdig kjemi- og historieleksene mine, og såå tok jeg på meg min myke, fuzzy kosebukse som hadde en alt for stor bootcut, så jeg stappet like så greit litt av buksen ned i nike skoene mine (nei, jeg stappet den ikke ekstremt ned med fire sokker og strikker over den, slik det er vanlig å gjøre i Norge. Jeg var diskré).

Aah, så deilig det var å ha på meg min favoritt hoodie, nike-sko og kosebukse :) kl. er nå 07.55, jeg står ved skapet mitt, og plukker ut Human Anatomy- og fysikkbøkene mine, i det noen roper: "Caroline da, du har klart å få buksene dine ned i skoene!" Jeg tenker ikke mer på det... men etter utallige kommentarer både på mine "pusebukser" og fordi jeg som stappet halve buksen inn i skoen (og det var bare fordi jeg ikke syntes det var veldig uncomfertable å tråkke i buksen. Den buksen har jo nesten diameter 50meter nede ved leggen), så skjønner jeg fort at dette var veldig uvanlig for dem å se, så jeg velger derfor å ta ut buksene og heller traske i dem (snuble?) i stedet......

Dagen min fortsetter med at Kelsey mobber meg for at jeg hadde et hemparmebånd.. hun mente det bare var druggiesene som brukte det. Takk liksom.
Ikke nok med at dagen min går så bra fra før av, men alle mobbet meg for min matpakke også! Jeg brukte Forest's guttepatboks (ja, den er diger), noe som visst ikke var så populært.

Haha, jeg kan like så greit bytte tittelen på dette innlegget til "Loser of The Day" eller noe i den duren.

Dette er definitivt min første og siste Kosebuksedag (kan hende jeg strekker meg til joggebukse en dag i fremtiden). I morgen er antrekket mitt følgende: en av mine sofistikerte skjorter, belte, bukse, ballerina sko, svarte hansker, kåpe og sølvsmykker. Pff, Wisconsin eier ikke mote. ;)

onsdag 25. februar 2009

Ash Wednesday


Ash Wednesday (som i år er 25. februar), er første dagen i Lent, og også 46 dager før påskeaften. Pat sa til meg at hvis jeg så folk gå rundt med et kors av aske på pannen i dag, så måtte jeg ikke bli forbauset. De aller fleste drar i kirken i dag, spiser middag der, og så er den en liten samling hvor man bla får dette korset tegnet inn i pannen av aske (i min kirke, The Lord of The Lakes, så kommer asken fra palmene de brente i fjor). Alle onsdager frem til påsken, så må jeg bli med til kirken for å feire, men dette var den eneste onsdagen vi fikk kors i pannen da.

I går så feiret en del Mardi Gras eller som vi kaller det: Fat Tuesday. Fat Tuesday er dagen før Lent, hvor man gjerne spiser masse, masse mat, og drikker masse... For during Lent så skal man ikke gjøre slike festligheter. Du skal også helst komme opp med en "do not eat"... men i stedet for å ta bort noe, så har jeg vel egentlig bare adda mat på listen (fy Caroline).

Ellers så trodde jeg at jeg hadde min English Portfolio under kontroll. Fortfolio det er et stor prosjekt vi har hvert quarter som består av masse bokanalyser, essays, og alt annet crap det er mulig å få presset inn på den korte tiden... forrige portfolio jeg lagde, endte på over 100 sider, men nå er jo Engelsk-boken vår på 1422 sider! haha, sammenlign den med norsk-boken a!)
Vel, jeg troooodde jeg bare trengte å skrive ett essay for hver fortelling, men neeeeida... jeg må ha to! så nå må jeg stresse, stresse for å få permen klar til innlevering neste tirsdag. Satser på Snow Day i morgen eller på fredag, for da kan jeg våkne opp 06.00 og jobbe med den! haha

Nå er klokken snart 24.00... jeg venter på at banken i Norge skal åpne (07.00 norsk tid), for jeg klarte selvfølgelig å taste inn feil kode for mange ganger på nettbanken min, så de sperret like så greit hele siden. Fett? not really.

...... 3 min igjen til jeg kan ringe!
...... 2 min!
...... come on!
Ok, da er tiden inne.
Forresten så skal jeg ringe over skype, for forrige gang jeg måtte ringen til banken min for å få nytt bankkort (siden mitt gamle ble avmagnetisert i NY), så kostet det søren meg $63 for bare 15min!! rådyrt.

Vel, da snakkes vi. Sweet Dreams:)

Har dere i Norge feiret Mardi Gras/Fat Tuesday eller Ash Wednesday?

søndag 22. februar 2009

Girls Just Want To Have Fun!


I går (lørdag) så dro jeg sammen med familien til Ripon for å se på deres nye hus. Mannen som selger huset, har bygget det selv, så han har lagt inn det lille ektra kan man si. Veldig fint:)
Etter dette så dro hele familien til Edith's i Fond Du Lac. Edith's er butikken med de fineste prom kjolene du kan tenke deg! Hele familien (pat, jim, forest, heidi + heidi's venn) satt klare i hver sin stol, mens jeg kom ut med den ene fine kjolen etter den andre. Det var som å være i et paradis! Puffy, sparkling, vakre vakre vakre kjoler! Rett og slett alle jenters drøm! Jeg endte opp med den fineste av alle kjolene (synes nå jeg)! Jeg kommer ikke til å fortelle hvordan den ser ut, eller legge ut noen bilder av den, før Prom... det skal være en overraskelse ;) Men la meg bare si at jeg mister pusten hver gang jeg entrer rommet mitt og ser kjolen henger på skapet!
Pat har jobbet med bryllupskjoler ++ i mange år, så hun vet akkurat hvilke butikker vi måtte gå til. Hun sa til og med at hun og Jim skulle kjøpe kjolen for meg, fordi hun ville ikke at jeg skulle ende opp med en billig, dårlig kjole. "This is your day, Caroline. I want you to feel like a princess!" Utrolig snilt!!

Nå er det bare..... 2 mnd til prom. Hehe, ja det gjelder å være tidlig ute! Kjolene forsviner fort her.. og når/hvis de kommer inn igjen, så får man ikke kjøpt den samme kjolen som en fra samme skole som deg har. Det skriver de ned, noe jeg synes er veldig smart! Hadde jo vært kjipt å komme på prom med den samme kjolen som naboen din.... haha. Vel, det eneste jeg mangler nå, er veske og kanskje hansker(hvis jeg i det hele tatt vil ha det da). Sko har jeg alt :)

Jeg DIGGER kjolen min :):) Den er diger, super, best, prinsessete... MIN!

Senere på kvelden så møtte jeg rundt 7 jenter på kinoen i Oshkosh. Erica hadde bursdag på fredag, så vi feiret med å se på "Confessions of a Shopaholic" og sleepover at Erica's house etterpå :) Vi var alle enige om at dette var en skikkelig chick-flick (noe vi selvfølgelig likte), og at neste movie vi må se er "17 again" og "Hannah Montana - The Movie."
Resten av kvelden (eller skal jeg si natten) besto av konstant syngning og jamming på wii-gitaren + trommer. Vi avsluttet natten med nok en jentefilm: "High School Musical 3", som vi også selvfølgelig sang av full hals til.

Søndag: jeg rakk visst ikke kirken i dag, så jeg tok meg en laaaaang dusj, spiste en stooooor frokost, og slappet av hele dagen (fant ut at jeg hadde glemt engelsk boken min på skolen, så ble ikke så mye lekser jeg kunne få gjort). 15.30 så dro jeg til Forest's Cub Scout møte, hvor han fikk mange nye pins etc til å feste på drakten sin. Etter dette så plukket vi Steven opp, og så bar det til teateret i Appleton for å se på "The Wicked Witch", en musikal basert på "The Wizard of Oz." For en forestilling! :)

Nå er jeg trøtt, så vil egentlig gå å legge meg.. men jeg fant visst ut at jeg har en Human Anat. Study Guide due tomorrow, så jeg burde vel gjøre den ferdig først. Er forresten skuffet over at jeg ikke kan donere blod her borte, bare fordi jeg er fra Norge! 10. Mars skal jeg spise frokost med en av blod-damene (om jeg kan få kalle henne det?), så jeg kan vel få spørre henne en gang til (har spurt henne 2 ganger tidligere allerede, men alle ting er 3, er det ikke det man sier?)

Oi, jeg har glemt å fortelle om Winterfest! Det får jeg visst gjøre i morgen. :)

Men fortell meg nå hvordan det går med dere i Norge! Noe jeg går glipp av?

Cya:)