mandag 19. januar 2009

Besøk fra Brazil :)

Vi fikk fri både torsdag og fredag grunnet kaldt vær, så vi fikk en ekstra lang helg. I like it :-) Dere vet allerede hva jeg gjorde på tordag (snøparty at Steven's house).. Fredag så hadde jeg planer om å gjøre lekser, men det gjorde jeg visst ikke.. senere på kvelden dro jeg sammen med familien til Oshkosh hvor vi møtte Hillary Klein, Kelly Klein, og Marco (utvekslingsstudent fra Brazil). Vi spiste alle sammen at Red Robins, og dro til kinoen etter det. Heidi, Pat, Hillary og Kelly dro for å se på Bride Wars, Jim og Forest så Mall Cops, og Marco og jeg så på Bloody Valentine. Haha, aldri se den fimen! Jeg digger skumle filmer, men denne filmen var faktisk ganske kjedelig.. dessuten så fikk vi se når den slemme fyren i filmen slo løs på mennesker med en kullhakke. Ja, alle detaljer.

Marco var over hele helgen. Lørdagen gjorde vi ikke noe spesielt.. en slappe-av-dag. Vi dro til Finn 'n Feather og spiste lunch da, og da vi kom hjem så lagde Marco og jeg norske boller. Eller lettere sagt: prøvde å lage boller. Hjemme i Norge lager jeg gode boller, men her så blir de steinharde + at jeg alltid tar for mye smør i. Ugh. Smaken er god though, men når man føler at man spiser en stein, så skjønner man jo at noe har gått feil..
Ellers så lærte jeg noen fotballtriks. Marco er nemlig veldig god i fotball, så da må jeg jo utnytte det litt.

Søndag, så dro vi i kirken 9.30. Før vi gikk inn, så fortalte jeg Marco at han måtte synge solo foran alle sammen. "Det må nemlig alle nye gjøre. Til og med jeg gjorde det!". Han trodde ikke på meg først, men da han spurte folk rundt seg om han måtte, så sa de ja. Haha, det var så morsomt, for jeg sto bare bak ryggen hans og nikket til de han spurte. Vi satte oss ned, og presten startet å prate. Heidi og jeg hadde utrolig problemer med å ikke le, for vi så at Marco var nærvøs. Til slutt måtte vi bare fortelle han at det bare var tull. Hoho, det var veldig morsomt.

I daaag, mandag, så har jeg fått masse lekser jeg må gjøre gitt. Denne uken + neste uke har vi semesterprøvene våre.. Too bad, for jeg er i Hawaii neste uke! Jeg reiser fredag morgen 04.00 fra Fond Du Lac ned til Milwaukee hvor flyet går fra.

Cya later gator.